Premium

Komen Nabil Ahmad Dan Jihan Muse Terhadap Fattah Amin Yang Mengatakan Dirinya Tak Boleh Berjemur

Nabil Ahmad atau biasa dipanggil dengan panggilan Nabil telah terkenal apabila mula memasuki raja lawak. Selain daripada menjadi pelawak, Nabil juga berbakat dalam bidang pengacaraan, lakonan dan dal;am bidang penyampai radio.

Di tiwetter baru-baru ini, Nabil telah memberi komen terhadap pelakon popular iaitu Fattah Amin   dikatakan tidak boleh berjemur dibawah cahaya matahari. Dalam masa Nabil memberi komen, Jihan Muse juga turut serta memberikan komen. Apakah komen Nabil sehinggakan Jihan Muse turut serta memberikan komen ?


Nabil samakan Level pelakon popular iaitu Fattah Amin dikatakan Level Hollywood..Lawak lah Nabil ni.. ahahaha


Level " Hollywood !!! " Menurut laporan Berita Harian, Fattah Amin mengaku meletakkan syarat bahawa dirinya tidak boleh berjemur di bawah cahaya matahari. Ini kerana dia masih ada ikatan perjanjian dengan duta produk. Tambahnya lagi, bahawa dia harus menjaga penampilan kulit agar tidak memberi kesan terhadap produk yang diwakilinya.

 Di twitter, Nabil memberi komen terhadap kenyataan "Pelik" dari Fattah Amin yang dia tidak boleh berjemur . Lawak Nabil sampai ke Komen yang diajukan terhadapa Fattah Amin..ahahaha. Selain Nabil, Jihan Muse juga turut memberi respon dalam twet Nabil.

Komen Nabil Ahmad Dan Jihan Muse Terhadap Fattah Amin Yang Mengatakan Dirinya Tak Boleh Berjemur Komen Nabil Ahmad Dan Jihan Muse Terhadap Fattah Amin Yang Mengatakan Dirinya Tak Boleh Berjemur Reviewed by Duan Wan on September 07, 2017 Rating: 5

No comments:

kekasih

Powered by Blogger.