Premium

Gadis Cuba Cium Sultan Johor. Ini Cerita Sebenar Dari Sultan Johor Yang Ramai Tidak Tahu!!!
 Sultan Johor, Sultan Ibrahim Almarhum Sultan Iskandar menitahkan orang ramai agar tidak menganggu wanita yang didakwa cuba memeluk dan mencium baginda. Tegas baginda, wanita itu tidak menciumnya dan perkara itu jelas sebagai mana ada di dalam rakaman video.

 "Beliau cuba berkata sesuatu di telinga kiri saya, tetapi saya tidak dapat mendengar kerana keadaan persekitaran yang bising", titah baginda pada sebuah majlis di Johor Bahru, hari ini.

 Laporan itu dimuatkan di laman Facebook rasmi baginda hari ini.


 Sebelum ini, beberapa potral melaporkan gadis itu yang pernah cemerlang dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) ditahan polis kerana mencium Sultan Johor di Taman Medan Putra, Ayer Hitam sempena program Kembara Mahkota Johor 2017. Mengular kejadian itu, baginda bertitah wanita itu tidak melakukan sebarang kesalahan jenayah dan meminta polis supaya lebih bijaksana dalam mengendalikan kes berkenaan.

 Menurut laporan daripda potral-potral itu, wanita berkenaan memeluk bahu kanan baginda sebelum ditahan pihak polis untuk diambil keterangan.

 Wanita itu turut didakwa membuat bising malah mewujudkan suasana tegang dengan menjerit-jerit semasa majlis berlangsung.
Gadis Cuba Cium Sultan Johor. Ini Cerita Sebenar Dari Sultan Johor Yang Ramai Tidak Tahu!!! Gadis Cuba Cium Sultan Johor. Ini Cerita Sebenar Dari Sultan Johor Yang Ramai Tidak Tahu!!! Reviewed by Duan Wan on September 14, 2017 Rating: 5

No comments:

kekasih

Powered by Blogger.