Premium

4 Tanda Yang Biasanya Kita Boleh Lihat Wanita Itu Tiada Dara Setiap lelaki yang belum berkahwin semestinya mencari pasangan yang masih Dara iaitu wanita yang belum pernah disentuh oleh lelaki . Bagaimana kita ingin mengesan seseorang itu masih dara atau " sudah ditebuk tupai . Banyak cara yang kita bole mengenalpasti seseorang itu masih dara tau tidak, namun susah bagi kita mengenalpasti bagi mereka yang bertudung. Di zaman sekarang ini wanita tidak lagi menghiraukan dara mereka yang mana dara itu hanya untuk suami mereka. 

 4 cara ini adalah cara yang paling untuk kita mengenal pasti dara seseorang wanita yang belum berkahwin, namun tidak semestinya betul dan tepat setiap tekaan atau petua yang kita tahu itu boleh dijadikan sebagai perbandingan.

 Perkongsian ini hanyalah sekadar untuk menambahkan pengetahuan. Sekiranya benar kita juga yang untung dan jika ia tidak benar ianya tidak merugikan kita sama sekali. Walaupun kita tersalah pilih itu adalah ujian bagi kita dan kita harus menerima dan berterima kasih, tapi sebaiknya kita mencuba untuk mendapatkan yang terbaik. perkongsian ini juga mungkin boleh membantu serba sedikit bagi mengenalpasti mana satu boleh dijadikan pilihan hidup yang terbaik.


1. Leher

 Bagi perempuan yang masih dara, kulit dibahagian leher tentunya masih anjal dan tegang melainkan perempuan yang gemuk. Bagi perempuan yang kehilangan dara, kesan kedut boleh dilihat dibahagian lehernya. Terdapat garis-garis halus kecil dibahagian leher. kesan garis itu adalah garis putus-putus dan bukanlah panjang. Maksud lainnya gadis yang tiada dara mempunyai garisan halus melintang pada bahagian lehernya.

2. Dahi Kita boleh perhatikan dibahagian dahi yang mana gadis yang masih suci dahinya licin dan tidak berkedut adalah gadis yang masih dara. Bagi gadis yang kehilangan dara kita bole lihat dahi mereka yang mana dahi kelihatan berkedut tidak licin dan mempunyai garis-garis halus. kedut atau garis ini boleh dilihat walaupun gadis itu tidak bercakap.

3. Hidung

 Manakalah perbezaan ketiga kita boleh lihat pada bahagian hujung hidung . Bagi perempuan masih suci yang mana tubuh mereka yang belum lagi disentuh, hujung hidung nampak kemerah-merahan bak bunga mawar yang mekar.  Bagi gadis yang tiada dara hujung hidung mereka kelihatan merah, namun merah yang mana kelihatan seperti bunga mawar yang telah layu dan berguguran iaitu hujung hidung berwarna merah pucat.

4. Garis Telapak Tangan

 perempuan yang berkulit tebal dan kasar, cuba perhatikan kedua telapak tangannya, jika ada kesan retak, bermaksud gadis itu sudah tiada dara. Gadis yang masih suci , kedua telapak tangannya halus dan licin. kesan ditelapak tangan juga boleh dilihat jika tangan ditekan dan warna telapak tangan berwarna pucat dan tidak merah, ini bermaksud gadis itu telah kelhilangan dari.
 Perkongsian ini adalah sekadar pengetahuan bersama,walaupun perkongsian ini tidaklah tepat dan tiada kesahihan sebenar. Namun pengetahuan orang yang terdahulu dan pengetahuan yang telah melaluinya adalah satu kemungkinan besar adalah betul.


4 Tanda Yang Biasanya Kita Boleh Lihat Wanita Itu Tiada Dara 4 Tanda Yang Biasanya Kita Boleh Lihat Wanita Itu Tiada Dara Reviewed by Duan Wan on September 05, 2017 Rating: 5

No comments:

kekasih

Powered by Blogger.